+31 (0) 6 22 73 35 75 info@mhte.nl

Marketing


Marketing gaat niet over de spullen die je verkoopt, maar over het verhaal dat je vertelt.
Seth Godin

Marketing is tegenwoordig onmisbaar voor bijna iedere onderneming. Het is goed voor het uiten van het imago van uw onderneming, het verbetert de vindbaarheid en bereikbaarheid van uw bedrijf, het kan de naamsbekendheid vergroten en de verkoopresultaten verbeteren. En daar gaat het toch uiteindelijk allemaal een beetje om?

Daar heeft u dus wel een goed verhaal voor nodig. En als u zaken doet over de grens, is het belangrijk om marketingmateriaal in meerdere talen, maar zeker ook in het Engels, beschikbaar te hebben. Soms is het zelfs handig om als Nederlandse onderneming toch Engels als voertaal van het bedrijf te kiezen.

Ook online marketing is belangrijk. Een website is bijvoorbeeld onmisbaar voor uw online identiteit, zichtbaarheid en vindbaarheid. Ook berichten op sociale media moeten goed zijn.

Een marketingtekst moet overtuigen, prikkelen, verkopen. In teksten voor marketingdoeleinden is de inhoud, maar ook de toon en stijl heel belangrijk. Dit geldt ook zeker voor een vertaalde tekst. De tekst moet soepel lopen en prettig leesbaar zijn en zeker niet “aanvoelen” als vertaalde tekst. Kennis van de andere cultuur en taal is daarbij erg belangrijk.

Uw teksten, als ik ze vertaal, zijn direct bruikbaar. Indien nodig en technisch mogelijk, kan ik de teksten aanleveren in hetzelfde type gegevensbestand als dat u ze hebt aangeleverd. Dankzij mijn bekendheid met meerdere CMS’en kan ik bijvoorbeeld ook de vertaalde tekst direct in een website plaatsen.

Kortom, ik vertaal uw boodschap met de juiste woorden in de juiste formulering, zodat uw verhaal ook in het Engels klopt.

Wilt u meer informatie of een offerte, neemt u dan contact met me op.

Contact

Informatie of offerte? Stuur een bericht!

[caldera_form id="CF59fdc12e7750d"]

Drs. Miriam Hartink
Oude Singel 126
2871 SH Schoonhoven

06 - 22 73 35 75
info@mhte.nl

BTW: NL1897.36.215.B01

Bankrekening: NL08 INGB 0004 5565 48